Ven-Skaberne

Ven-SkaberneVen-Skaberne er en musikalsk kvartet, der har til formål at fremme trivsel for børn i alderen 4 -10 år. I en involverende musikalsk oplevelse møder vi børnene i øjenhøjde med nærvær, energi og glæde. Vores sange handler om trivsel og venskab, og de udfordringer børn møder i deres hverdag. Budskaberne bliver serveret med masser af musik og højt humør.

Børnene møder os som fire typiske karakterer, de fleste vil kunne relatere til: Den vilde og drillesyge (Brian Bulderbasse), den der altid holder styr på tingene og godt kan lide at bestemme (Kaptajnen), den intelligente og tænksomme (Kloge Klaus) og den omsorgsfulde og hjælpsomme (Liv-Line) De fire karakterer har deres interne udfordringer, men det viser sig, at der er brug for den forskellighed, der er blandt dem - og at venskab og trivsel sagtens kan opstå i denne forskellighed.

Når børnene møder Ven-Skaberne bliver de inddraget gennem sang, dans, bevægelse, råb og leg. Vores mål er, at børnene har det skægt og samtidig får en forståelse for ensomhed, venskab, forskellighed og fællesskab. Det handler kort fortalt for os om at knytte venskaber og skabe bedre trivsel.

Gruppen består af Brian Løvenholdt, Claus Blidegaard, Jacob Bak og Line Breinholm. Vi er alle uddannede musiklærere med lang erfaring i skoleverdenen. Det har givet os pædagogisk indsigt og flair for at navigere sammen med en stor børneflok. Vi har kompetencer på mange instrumenter, og børnene vil gennem vores sange stifte bekendtskab flere forskellige musikgenrer.

Vi har et budskab og en måde at servere det på, som går ind hos børnene. Vi oplever en samhørighed blandt publikum og os, når vi optræder, og vi har set, hvordan børnene under en koncert får øjnene op for hinanden. Efterfølgende er vores særlige håndtegn (se logoet) eller teksterne fra vores numre blevet brugt til at “sende” anerkendelse og respekt.

Hvad siger andre om os